پرواز به سوی تحول دیجیتال؛

نقشه راه فرست کلاس برای تغییر سازمانی پتروشیمی نوری

شرکت پتروشیمی نوری یکی از بزرگ­ترین مجتمع های تولید محصولات آروماتیک در ایران و جهان محسوب می­شود. این شرکت در نظر داشت تا با استفاده از فناوری های نوین دیجیتال بتواند هزینه های عملیاتی را کاهش داده و بهره وری عملیاتی ایجاد نماید. از طرفی با توجه به رویکرد مدیران ارشد نسبت به ایمنی و سلامت کارکنان به دنبال ایجاد فضای امن برای ایشان بود. موضوع اصلی که شرکت با آن روبه رو بود، تعدد موضوعات و نیاز به بررسی و تدقیق نقشه راه و الگوی صحیح برای انتخاب، پیاده سازی و ایجاد حداکثر انطباق با راهکارهای دیجیتال در سازمان بیان شد.

ادامه مطلب

پروژه برتر در جایزه بزرگمهر | نقشه راه تحول دیجیتال

شرکت مشاوره مدیریت فرا مفتخر است که در جریان ششمین دوره جایزه ملی بزرگمهر، با اجرای موفقیت‌آمیز یک پروژه تحول دیجیتال در یکی از شرکت‌های بزرگ صنعتی کشور، به عنوان یکی از برترین مشاوران مدیریت شناخته شد. این جایزه معتبر که به منظور تقدیر از پروژه‌های برتر بهبود سازمانی در ایران برگزار می‌شود، گواهی بر تعهد و توانمندی تیم فرا در اجرای پروژه‌های تحول‌آفرین و ارتقای کیفیت مدیریت در صنایع پیشرو است. فرا همچنان به ارائه خدمات مشاوره‌ای نوآورانه برای تقویت مسیر پیشرفت سازمان‌ها متعهد است.

ادامه مطلب

تدوین سند کلان راهبردی سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر

سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر درسال 1334 با هدف ارائه خدمت رسانی، رفع نیازهای درمانی، در عین حال راهبری مجموعه فعالیتهای مرتبط با امور داروئی و تجهیزات پزشکی جمعیت هلال احمر تشکیل شد. در حال حاضر این سازمان با در اختیار داشتن مجموعه ای از کارخانه های تولید دارو، تجهیزات پزشکی و شرکت پخش در سراسر کشور و شرکت بازرگانی خارجی اهتمام خود را در این راستا معطوف کرده تا ضمن ارائه بهترین خدمات به مردم شریف ایران، نقش به سزایی در ارتقاء سلامت جامعه نیز ایفا نماید.

ادامه مطلب

نظام یکپارچه مدیریت منابع انسانی شرکت مژده

شرکت صنعت پخش مژده با سابقه فعالیت بیش از ده سال در زمینه تامین ،تولید و توزیع کالای اساسی و جهت خلق آینده ای روشن و امید بخش اقدام به تحلیل محیط پیرامون و درون نموده و با شناسایی فرصتها و تهدیدات و شناخت نقاط قوت و ضعف خود در نهایت برای تحقق” ساختن برای ماندن ” حرکت به سوی تعالی سازمانی را مسیر هدایت سازمان قرار داده است.

ادامه مطلب

نظام یکپارچه مدیریت منابع انسانی شرکت سرمایه گذاریهای خارجی ایران

بدنبال تاسیس شرکت سرمایه‌گذاری‌های خارجی ایران (سال 1376)، سرمایه‌گذاری‌های انجام شده دولت ایران در خارج از کشور، در دوره قبل از انقلاب اسلامی، به این شرکت واگذارگردید و در طی دوره فعاليت، عوايد حاصل از دارایی‌ها نيز مصروف سرمایه‌گذاری‌ در حوزه‌های مختلف شده است.

ادامه مطلب

فناوری‌های جدید فرآورده‌های بیولوژیک و واکسن‌های درمانی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی

طرح‌های مرتبط با سلامت و امنیت بهداشتی در هر جامعه همواره از موارد چالش برانگیز و مهم بوده که کشورهای مختلف برای این دسته از طرح‌ها اهمیت ویژه‌ای قائل می‌باشند. صنایع دام‌پروری، پرورش طیور و آبزیان به دلیل ویژگی‌های بارزی مانند درآمدزایی، اشتغال‌زایی، قابلیت صادرات، ارتباط مستقیم با سبد خوراک و سلامت افراد جامعه و … از جمله صنایع بسیار مهم و حائز اهمیت محسوب می‌شوند که تامین سلامت در آن‌ها چندین دهه است همواره مورد توجه دولت‌های مختلف در کشور بوده است.

ادامه مطلب

طراحی و پیاده سازی سامانه تجاری سازی پاستور

مجتمع تولیدی تحقیقاتی انستیتو پاستور کرج در سال 1367، پس از تکمیل چهار واحد ساختمانی و تأسیساتی آماده بهره‎‏برداری گردید و در اسفند ماه همان سال به صورت رسمی، افتتاح شد و فعالیت خود را آغاز نمود. امروز این مجتمع در فضایی مناسب و به دور از آلودگی شهری در زمینه تولید فرآورده‏های زیستی از جمله واکسن ها، فرآورده های نوترکیب، محلولهای تزریقی و .. فعالیت دارد.

ادامه مطلب

شناسایی سرمایه های فناورانه و تدوین طرح تجاری محصولات موسسه رازی

موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی در سال 1303 شمسی و با احساس نیاز شدید کشور در آن دوران با هدف پیشگیری از بیماری‌هایی نظیر طاعون گاوی تاسیس شده است. در طول عمر بیش از نود ساله موسسه رازی، صدها فناوری فرآیند و محصول و ده‌ها محصول استراتژیک تولید شده و در اختیار مردم و فعالان در صنایع مختلف قرار گرفته است. عمده محصولات موسسه رازی واکسن‌های متنوع انسانی و حیوانی بوده است و در بین این موارد محصولاتی دیگر نظیر سرم‌های درمانی، آنتی‌بادی و آنتی‌ژن‌ها، کیت‌ها و … نیز به چشم می‌خورد.

ادامه مطلب

ارائه خدمات تجاری سازی به شرکتهای ستاد توسعه زیست فناوری

ستاد توسعه زيست‌فناوري در تاريخ 29/3/1387 به‌عنوان يكي از ستادهاي فناوري‌هاي راهبردي زير نظر معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري ايجاد گرديد. از وظایف اصلی این ستاد می توان به سیاست گذاری و برنامه ریزی ملی، هماهنگی و هم افزایی منابع و امکانات کشور و نظارت بر پیشرفت زیست فناوری کشوراشاره نمود. در سال 1394 این ستاد تصمیم گرفت تا با اختصاص بخشی از هزینه های خود به توانمندسازی شرکت های زایشی در مراکز پژوهشی، بستر موفقیت آن ها را فراهم نماید.

ادامه مطلب

سند ملی و نقشه راه توسعه فناوری لیزر و فوتونیک

ستاد توسعه ی فناوری لیزر، فوتونیک و ساختارهای میکرونی، در سال 1394 با هدف حمایت از ایجاد و توسعه ی فناوری های نوین این حوزه در کنار توسعه ی اقتصاد دانش بنیان ایجاد گردید. از وظایف اصلی این ستاد می توان به راهبری حوزه لیزر و فوتونیک، تجاری سازی فناوری ها، توسعه بازار لیزر و فوتونیک، ساماندهی حمایت ها و پشتیبانی منابع و در نهایت ترویج علم و توسعه ی منابع انسانی دانش بنیان اشاره نمود.

ادامه مطلب